english version>>

Laatste nieuws

De 75Experience en alfaromeo performance parts hebben vanaf nu hun eigen site, klik op onderstaande links om ze te bezoeken.


Klik hier voor de site van 75Experience


Klik hier voor de site van Alfa Romeo Performance parts

Welkom bij RSRacing

Bezoek ook onze andere site's www75experience.nl en
www.alfaromeo-performanceparts.com


If u are looking for the 75Experience click here
As seen in track and race CARS magazine and Auto Italia magazine


RSRacing is gespecialiseerd in autosport- en sportauto incentives met als locatie een aantal van de mooiste Formule 1 circuits van Europa.
Het incentive kan worden opgebouwd op basis van een V.I.P. arrangement tijdens een spraakmakend en bekend race weekend. De basis kan echter ook zijn het onder begeleiding zelf rijden over een van deze legendarische circuits.
De volgende incentives vormen de basis en zijn aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen:
Circuit Incentive
U bent te gast bij de RSRacing renstal waarbinnen geracet wordt met klassieke Ferrari’s en Alfa Romeo’s. Maak kennis met de wereld van de autosport via een compleet V.I.P. arrangement tijdens een van de volgende Ferrari evenementen; Spa Ferrari Days, Italia a Zandvoort of DTM zandvoort. Geniet van ‘a day at the races’ met luxe hospitality, volledige catering, de beste kaarten voor alle bereiken, pit walks etc.
Voor ’n aantal evenementen hebben wij de mogelijkheid om u uit te nodigen voor een demonstratie ronde op race snelheid in een van onze Ferrari’s of Alfa’s.

Cursus incentive
75Experience! Advanced Driving Academy
Speciaal voor de sportieve rijder verzorgen wij cursussen verhoogde rijvaardigheid op de voormaligeFormule 1 circuits de Nurburgring Nordschleife en Spa Francorchamps. De cursus wordt afgestemd op uw ervaring en doelstelling en bestaat uit een uitvoerig theorie gedeelte en een volle dag praktijk.
Er kan worden gereden met eigen auto voor het verbeteren van de wagenbeheersing van uw dagelijkse voertuig of er kan worden gestuurd met de 75Experience! cursus auto’s die speciaal voor deze circuits zijn aangepast.

Demo Incentive
De demo incentives bestaan uit een dagvullend programma met als hoogtepunt het meerijden in een van de race, demo en/of cursus auto’s van RSRacing. Het circuit dat hiervoor bij voorkeur wordt gebruikt is de oude Formule 1 baan, de Nurburgring Nordschleife. Het dagprogramma bevat verder lunches, presentaties over 75 jaar Nurburgring en uitleg over de specificaties van de te gebruiken demo auto (s).
Er zijn voldoende mogelijkheden om het programma naar keuze uit te breiden met een introductie cursus (zelf rijden), zakelijke product presentaties etc. Etc.

Voor meer info over de circuit incentive kijkt u onder de betreffende button op deze site. Voor de cursus en demo incentive's kijkt u op de site van de 75 Experience www.75experience.nl

©2004 AMMERDORFER WEBDESIGN